DIGI TV Zaragoza

DIGI TV ZARAGOZA – Plata abonament Digi Tv cu contract, vanzari si reparatii antene, receptoare HD, aparate Digi Tv in Zaragoza si imprejurimi. Telecomenzi originale, alimentatoare si inlocuiri decodoare defecte. Televiziune Romaneasca prin satelit la Focus Sat, Digi Tv, Telekom Tv, Orange Tv.

Aparate Digi Tv Zaragoza

Antene Digi Tv Zaragoza

Televiziune Romaneasca in Zaragoza. Suntem specializati in domeniul telecomunicatiilor, cu o vechime de peste 15 ani in domeniu. Oferim servicii de calitate, la preturi rezonabile pentru toata comunitatea Romaneasca din Zaragoza si imprejurimi.

Serviciu tehnic, reparatii, vanzari antene aparate, receptoare Digi Tv, Focus, Dolce, inlocuiri aparate defecte, adaugari de receptoare aditionale la contractul abonatului, reincarcari si plati de abonamente, telecomenzi, alimentatoare, lnb-uri, cablu coaxial.

Aparate Digi Tv HD

  • Receptoare Digi Tv Spania
  • Aparate Digi Tv Spania Madrid

DIGI TV Satelit – Receptoare Digi Tv HD – Televiziune satelit cu peste o suta de programe Romanesti in calitate HD si SD (standard). Se pot contracta si adauga pana la trei aparate Digi Tv HD pe un singur contract, platind doar un abonament.

Pretul unui abonament Digi TV incepe de la 6 € lunar in functie de pachetul cu grila de canale aleasa. Abonamentele pot fi achitate direct in Romania de catre o ruda, prieten sau de oriunde va aflati, online prin internet sau transfer bancar.

Pentru DIGI TV in Zaragoza se utilizeaza antena parabolica cu diametrul minim de 60 cm. orientata pe satelitul Intelast 10-02, Thor 5/6.

Aparate Focus Tv

  • Focus Sat
  • Receptoare Focus Sat HD
  • Modul ci+ focus sat

FOCUS SAT – Televiziune prin satelit cu servicii preplatite, fara abonament lunar obligatoriu, fara nici un fel de permanenta sau alte costuri ascunse. Abonatul plateste cand doreste, pe ce perioada doreste si decide pachetul de canale pe care si-l doreste.

Pana la 120 de canale Romanesti cu receptor satelit sau, pentru cine detine televizor cu intrare de satelit, cu MODUL CI+ (Cam) ce se introduce direct in slotul din partea dorsala a televizorului.

Abonament de la 7,5€ in functie de pachetul de programe ales ce se poate achita direct din Romania sau de oriunde va aflati, online prin internet, transfer bancar.

Se pot adauga maxim doua receptoare Focus Sat sau doua module pe acelasi nume si se plateste un singur abonament pentru amandoua.

Pentru Focus Sat se utilizeaza antene de dimensiuni mici cu diametrul minim de 50 cm. cu orientare pe satelitul Intelast 10-02, Thor 5/6 (acelasi satelit ca si la DIGI TV).

Are semnal excelent in toata Europa, inclusiv in Insulele canare unde celelalte televiziuni din pacate nu se pot receptiona.

Telekom Tv Satelit

  • Receptoare Telekom Dolce Tv
  • Receptoare Telekom Tv

Televiziune Telekom Tv – Platforma de televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format HD si SD (standard). Se pot adauga maxim 4 decodoare pe acelasi contract.

Pretul abonamentului porneste de la 8€ lunar si se poate achita atat din Romania cat si din Spania online prin internet, transfer bancar.

Pentru Telekom in zona Zaragoza se utilizeaza antena parabolica cu diametrul minim de 60 cm. orientata pe satelitul Hellas Sat.

Vanzari si reparatii Antene receptoare

Digi Tv Zaragoza

Vanzari, reparatii antene, receptoare (aparate) DIGI TV, Focus, Telekom, telecomenzi originale pentru toate tipurile de receptoare, alimentatoare, lnb-uri in Zaragoza si imprejurimi.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic si va informam fara nici un compromis.

Anuncio publicitario