FOCUS SAT Spania (España)- aparate,reincarcare cartela

Focus Sat Spania MadridAbonament contract instalari antene receptoare Hd aparate Focus Sat Romania ( UPC ) oriunde in Spania, reincarcare cartela focus sat, plati abonament focus sat . Reparatii, instalari antene parabolice si echipamante focussat in toata comunitatea de Madrid la cel mai bun pret cu garantie.

RECEPTOARE FOCUS-SAT ROMANIA

Televiziune prin satelit Focus Sat – reprezintă soluţia pentru un nou stil de viaţă care răspunde cât se poate de bine nevoii tale actuale de diversitate si pune accent pe libertatea de alegere, pe interactivitate, pe varietatea opţiunilor, pe calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează. La Focus sat platesti cat vrei, cand vrei si ce anume vrei sa vizionezi. Nu sunt costuri ascunse si nu exista permanenta si abonament lunar impus. Se poate opri furnizarea serviciului oricand si tot la fel se poate reactiva oricand.

O alta caracteristica importanta bine de retinut este ca Focus Sat functionaeaza pe acelasi satelit cu Digi Tv deci poate fi instalat pe aceiasi antena iar frecventele la focus sat ofera un semnal mult mai puternic si mai stabil in absolut toata Europa inclusiv in Canarias unde semnalul la digitv si telekom dolce nu ajunge.

Optiuni de achizitionare:

Un receptor Focus Sat HD – La achizitionarea unui singur receptor se ofera 4 luni de vizionare gratuita. Abonamentul dupa cele 4 luni porneste de la 7,5€ / luna.

Lista de canale focus sat

Pentru alte oferte si servicii accesati pagina principala CLICK AICI