FOCUS SAT Spania (España)- aparate,reincarcare cartela

FOCUS SAT Spania

Focus Sat Spania MadridAbonament contract instalari antene receptoare Hd aparate Focus Sat Romania in Spania, reincarcare cartela focus sat, plata abonament focus sat . Reparatii, instalari antene parabolice si echipamante focussat in toata comunitatea de Madrid la cele mai bune preturi cu garantie.

Televiziune Focus Sat in Spania

TELEVIZIUNE FOCUS SAT – Un nou concept de televiziune care pune accent pe libertatea de alegere, pe interactivitate, pe varietatea opţiunilor, calitate şi fiabilitate de înaltă clasă a tehnologiei DTH pe care o promovează.

Aboneaza-te la Focus Sat si ai peste 120 de canale Romanesti in calitate HD si SD, disponibile direct pe televizor sau prin receptor HD cu optiune de inregistrare pe memorie USB.

Serviciu de televiziune preplatit. La Focus sat platesti cat vrei, cand vrei si ce anume vrei sa vizionezi. Fara costuri ascunse, fara permanenta sau abonament lunar obligatoriu. Se poate opri furnizarea serviciului oricand pe perioada nedeterminata si tot la fel se poate reactiva oricand.

FOCUS SAT Spania

Grila de canale diversificata. La focus sat iti poti activa oricand grila de canale pe care ti-o doresti. Dispune de trei pachete cu canale Romanesti si inca unul combinat (Maghiare+Romanesti).

Pachet Acces reprezinta canalele de baza (aprox. 75 canale), Acces Plus este pachetul mediu (aprox. 100 canale) iar Acces Max este pachetul maxim de canale (aprox. 120). Acces Panonia este special conceput pentru cei ce doresc canale Romanesti si Maghiare.

Abonamentul porneste de la 7,5€ si se poate reincarcarca de la o luna pana la 12 luni direct din Romania sau online prin internet, transfer bancar in Spania.

O alta caracteristica importanta este ca Focus Sat functionaeaza pe acelasi satelit cu Digi Tv deci se pot instala amandoua pe o singura antena. Semnaulul este excelent in toata Europa inclusiv in Canarias unde Digi si Telekom nu functioneaza.

Antene Receptoare aparate Focus Sat

  • Receptoare Focus Sat HD
  • Focus Sat

RECEPTOARE FOCUS SAT Spania (aparate HD) – Noul model de Receptor Focus Sat Kaon MZ-52 HD, dispune de o interfata moderna si usor de folosit, doua iesiri AV ( HDMI si RCA), functie de inregistrare pe memorie Usb si SmartCard Virtual (card incorporat).

Doua decodoare si o singura plata. Focus Sat ofera posibilitatea de a achizitiona si asocia maxim 2 aparate Focus Sat pe acelasi contract platind un singur abonament (reincarcare focus sat). Receptoarele pot fi instalate in locatii diferite.

Modul ci+Focus Sat (Smart Cam)

Modul ci+ focus sat

Televiziune satelit Focus Sat direct pe televizor cu o singura telecomanda, cea a televizorului. Daca dispuneti de televizor cu intrare de satelit si slot pentru Smart Cam incorporat aveti posibilitatea de a achizitiona doar MODUL CI+ Focus Sat fara a mai fi nevoie de receptor.

Nu trebuie decat sa conectati cablul antenei parabolice la intrarea de satelit a televizorului si sa insertati Modulul in slotul din spatele televizorului. La introducerea modulului televizorul va incepe sigur setarile necesare si scanarea canalelor.

Dupa ce procesul de setare si scanare a canalelor se va finaliza veti avea televiziunea instalata, lista de canale in ordine si veti putea schimba canalele direct cu telecomanda televizorului.

Doua module si o singura plata. Se pot achizitiona si asocia maxim 2 module Focus Sat pe acelasi contract platind un singur abonament.

In cazul in care dispuneti doar de un Tv cu intrare satelit si doriti televiziune pentru 2 televizoare se poate adauga un modul + un receptor satelit.

Vanzari Instalari Antene Aparate Focus Sat

Antene Focus sat Spania

Vanzari, reparatii si instalari antene, aparate Focus Sat Spania Madrid. Oferim servicii de reparatii, reglaj, montaj si instalari antene Focus Sat in toata comunitatea de Madrid si imprejurimi.

Vindem echipamente, antene, telecomenzi originale, alimentatoare si alte accesorii. Livrari oriunde in Spania cu plata la primirea coletului. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic.

Anuncio publicitario