DIGI TV Valencia – Castellon

DIGI TV VALENCIA si CASTELLONAbonament contract vanzari si reparatii antene aparate receptoare Digi Tv Castellon si Valencia. Televiziune Romaneasca prin satelit, magazin reparatii, contract plata abonament Digi Tv. Vanzari antene Digi Tv, Focus Sat, Telekom Tv, telecomenzi originale, alimentatoare.

Aparate Digi Tv Valencia, Castellon

Antene Digi Tv in Valencia si Castellon

Televiziune Romaneasca in Valencia si Castellon de la Plana . Suntem specializati in domeniul telecomunicatiilor, cu o vechime de peste 15 ani in domeniu. Servicii de calitate la preturi rezonabile pentru comunitatea Romaneasca din Castellon si Valencia.

Oferim servicii de reparatii si serviciu tehnic, vanzari antene aparate Digi Tv, Focus, Dolce, inlocuiri aparate defecte, adaugari de receptoare aditionale la contractul abonatului, reincarcari si plati de abonamente, telecomenzi, alimentatoare, lnb-uri etc.

Receptoare Focus Sat HD

  • Receptoare Focus Sat HD
  • Focus Sat
  • Modul ci+ focus sat

TELEVIZIUNE FOCUS SAT TV – Este singura televiziune cu servicii preplatite, fara abonament lunar obligatoriu, fara nici un fel de permanenta sau alte costuri ascunse. Platesti cand vrei, pe ce perioada vrei, pachetul de canale pe care tu il vrei. Tu decizi cand vrei sa vezi si ce vrei sa vezi.

Pana la 120 de canale Romanesti prin receptor satelit sau pentru cine detine televizor cu intrare de satelit, MODUL CI+ (Cam) ce se introduce direct in slotul din partea dorsala a televizorului.

Abonament de la 7,5€ in functie de pachetul de programe ales si se poate achita direct din Romania sau de oriunde va aflati, online prin internet, transfer bancar.

Se pot adauga maxim doua receptoare Focus Sat sau doua module pe acelasi nume si se plateste un singur abonament pentru amandoua.

Pentru Focus Sat In Castellon si Valencia este necesara antena parabolica cu diametrul minim de 60 cm. orientata pe satelitul Intelast 10-02, Thor 5/6 (acelasi satelit ca si la DIGI TV).

Aparate Digi Tv HD

  • Receptoare Digi Tv Spania
  • Aparate Digi Tv Spania Madrid

TELEVIZIUNE DIGI TV Satelit – Receptoare Digi Tv HD cu contract – Peste o suta de canale Romanesti atat in calitate HD cat si SD (standard). Se pot adauga pana la trei aparate Digi Tv HD pe un singur contract, platind un singur abonament.

Abonament Digi TV incepand de la 6 € lunar in functie de pachetul cu grila de canale dorita. Abonamentele pot fi achitate direct in Romania de catre o ruda, prieten sau de oriunde va aflati, online prin internet, transfer bancar.

Pentru DIGI TV in Castellon si Valencia este necesara antena parabolica cu diametrul minim de 60 cm. orientata pe satelitul Intelast 10-02, Thor 5/6.

Televiziune Telekom Tv Satelit

  • Receptoare Telekom Tv
  • Receptoare Telekom Dolce Tv

Televiziune Telekom Tv – Platforma de televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format HD si SD (standard). Se pot adauga maxim 4 decodoare pe acelasi contract.

Pretul abonamentului porneste de la 8€ lunar si se poate achita atat din Romania cat si din Spania online prin internet, transfer bancar.

In zona Castellon de la Plana si Valencia se utilizeaza antena parabolica cu diametrul minim de 60 cm. orientata pe satelitul Hellas Sat.

Vanzari si reparatii Antene Aparate

Digi Tv in Castellon, Valencia

Vanzari, reparatii antene, receptoare (aparate) DIGI TV, Focus, Telekom, telecomenzi originale pentru toate tipurile de receptoare, alimentatoare, lnb-uri si orice alte accesorii in Castellon, Valencia si imprejurimi.

Ne puteti contacta telefonic si va informam fara nici un compromis.

Anuncio publicitario