Ajutor Instalare Antena Digi Tv Dolce Tv Spania

Inainte de a alege un echipament de satelit Digi Tv ar trebui sa aflati daca aveti vizibilitate spre satelitul THOR 6/INTELSAT 10-02 0.8°W. Pentru a afla acest lucru, cea mai simpla metoda este sa urmariti daca soarele este vizibil vara in jurul orei 14 si iarna in jurul orei 13 in directia unde doriti sa instalati antena parabolica.
O alta metoda de verificare a vizibilitatii este busola. Busola se orienteaza cu sageata spre sud ( va indica sudul geografic) incercand sa nu aveti obiecte metalice in apropierea busolei. Daca aveti camp deschis spre sud, adica sa nu aveti pomi, cladiri inalte, obiecte mari care ar putea obtura semnalul, atunci este ok. In caz contrar instalarea va fi greoaie, cu semnal slab sau chiar imposibila.
Daca aceste conditii nu sunt indeplinite ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de achizitionarea echipamentului, sau sa apelati la serviciile noastre .

Daca optati sa apelati la serviciile noastre, nu trebuie decat sa ne apelati telefonic si in cel mai scurt timp o sa fim la dispozitia dumneavoastra. Pentru detalii suplimentare si serviciile noastre aacesati pagina principala CLICK AICI

Anuncio publicitario