DIGI TV Barcelona

DIGI TV BARCELONA Spania  – Televiziune Romaneasca, vanzari reparatii antene aparate receptoare Digi Tv in Barcelona. Magazin, reparatii, contract si plata abonament Digi Tv. Vanzari antene Digi Tv, Focus Sat, Telekom Tv, telecomenzi originale, alimentatoare etc.

Digi Tv Barcelona

Antene Digi Tv in Barcelona

Televiziune Romaneasca prin satelit in Barcelona. Suntem specializati in domeniul telecomunicatiilor, cu o vechime de peste 15 ani in domeniu. Oferim servicii de calitate la preturi rezonabile pentru comunitatea Romaneasca din Barcelona, imprejurimi sau oriunde va aflati.

Servicii profesionale de reparatii, serviciu tehnic, vanzari antene aparate Digi Tv, Focus, Dolce, inlocuiri receptoare satelit defecte, adaugari de aparate aditionale la contractul abonatului, plati abonamente, telecomenzi, alimentatoare, lnb-uri etc.

Receptoare Digi Tv Satelit

  • Receptoare Digi Tv Spania
  • Aparate Digi Tv Spania Madrid

TELEVIZIUNE DIGI TVReceptoare Digi Tv HD cu contract – Peste o suta de canale Romanesti atat in calitate HD cat si SD (standard). Se pot adauga pana la trei aparate Digi Tv HD pe un singur contract, platind un singur abonament.

Abonament Digi TV incepand de la 6 € lunar in functie de pachetul cu grila de canale dorita. Abonamentele pot fi achitate direct in Romania de catre o ruda, prieten sau de oriunde va aflati, online prin internet, transfer bancar.

Pentru corecta functionare in Barcelona este necesara antena parabolica cu diametrul minim de 60 cm. orientata pe satelitul Intelast 10-02, Thor 5/6.

Receptoare Focus Sat TV

  • Receptoare Focus Sat HD
  • Focus Sat
  • Modul ci+ focus sat

TELEVIZIUNE FOCUS SAT – Este singura televiziune cu servicii preplatite, fara abonament lunar obligatoriu, fara nici un fel de permanenta sau alte costuri ascunse. Platesti cand vrei, pe ce perioada vrei, pachetul de canale pe care tu il vrei. Tu decizi cand vrei sa vezi si ce vrei sa vezi.

120 de canale Romanesti prin receptor satelit sau pentru cine detine televizor cu intrare de satelit, MODUL CI+ (Cam) ce se introduce direct in slotul din partea dorsala a televizorului.

Se pot adauga maxim doua receptoare Focus Sat sau doua module pe acelasi nume si se plateste un singur abonament pentru amandoua.

Abonamente de la 7,5€ in functie de pachetul de programe ales si se poate achita direct din Romania sau de oriunde va aflati, online prin internet, transfer bancar.

In Barcelona este necesara antena parabolica cu diametrul minim de 60 cm. orientata pe satelitul Intelast 10-02, Thor 5/6 (acelasi satelit ca si la DIGI TV).

Receptoare Satelit Telekom Tv

  • Receptoare Telekom Tv
  • Receptoare Telekom Dolce Tv

Telekom Tv – Platforma de televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format HD si SD (standard). Se pot adauga maxim 4 decodoare pe acelasi contract.

Pretul abonamentului porneste de la 8€ lunar si se poate achita atat din Romania cat si din Spania online prin internet, transfer bancar.

In zona Barcelonei se utilizeaza antena parabolica cu diametrul minim de 60 cm. orientata pe satelitul Hellas Sat.

Vanzari Reparatii Antene Receptoare

antene digi tv spania madrid

Vanzari, reparatii antene, receptoare (aparate) DIGI TV, Focus, Telekom, telecomenzi originale pentru toate tipurile de receptoare, alimentatoare, lnb-uri si orice alte accesorii in Barcelona si imprejurimi. Ne puteti contacta telefonic si va informam fara nici un compromis.

Anuncio publicitario