DIGI TV Alcala de Henares

DIGI TV Alcala de Henares – Serviciu tehnic, reparatii, vanzari si montari instalari antene, receptoare HD, aparate Digi Tv in Alcala de Henares si imprejurimi. Instalator antene parabolice pe orice satelit, vanzari echipamente, telecomezi, plati abonamente.

Aparate Digi Tv Alcala de Henares

Antene Digi Tv Alcala de Henares

Televiziune Romaneasca prin satelit DIGI TV, FOCUS SAT, TELEKOM

Suntem o echipa de 4 profesionisti cu peste 15 ani de activitate si incercam sa oferim printre cele mai bune servicii in domeniul telecomunicatiilor pentru comunitatea Romaneasca.

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu servicii de reparatii, serviciu tehnic, instalari antene parabolice. Vindem antene, telecomenzi originale, lnb-uri, receptoare satelit, aparate Digi Tv, Focus, Telekom in Alcala de Henares si in toata comunitatea de Madrid.

aparate Digi Tv Focus Telekom

  • Receptoare Digi Tv Spania
  • Receptoare Focus Sat HD
  • Receptoare Telekom Tv
  • Focus Sat
  • Modul ci+ focus sat

Oferim serviciu tehnic, reparatii si instalari receptoare Digi Tv HD, Focus Sat HD, Telekom HD, vanzari si inlocuiri decodoare defecte, adaugari de receptoare aditionale la contractul abonatului.

Abonamente de la 6 euro lunar in functie de compania aleasa si pachetul de canale dorit.

Gestionam contracte si facem plati de abonamente, incarcari Focus Sat direct din Spania.

Instalari Antene Alcala de Henares

Instalari Antene Satelit Alcala de Henares – Aveti probleme cu antena si nu ii dati de cap? Doriti o instalare de antena parabolica? Va schimbati domiciliul si doriti sa reinstalati antena? Noi suntem solutia !!!

Realizam servicii profesionale de montaj si instalari antene Digi Tv, Focus Sat, Telekom, orientare si pozitionare antena parabolica pe orice satelit, reparatii antene, inlocuire cablu coaxial, lnb-uri etc. Oferim garantie si preturi economice.

Pentru informatii suplimentare despre serviciile noastre Digi Tv Alcala de Henares, ne puteti contacta telefonic fara nici un compromis.

Anuncio publicitario