Televiziune prin Internet – Canale programe Tv Romania fara Antena

Receptoare IPTV SpaniaTeleviziune Romaneasca prin internet, canale programe tv Romanesti prin internet, aparate receptoare IPTV fara antena in Spania. Toate canalele de la Digi Tv si Telekom Tv ( Dolce Tv ) acum intr-un singur receptor fara antena parabolica, doar prin internet in toata Spania.

 

TELEVIZIUNE ROMANEASCA IPTV prin Internet in SPANIA – Oferim servicii de televiziune IPTV, canale tv Romanesti  prin internet fara a fi nevoie de antena. Serviciile de televiziune vi le putem oferi preinstalate pe RECEPTOARE IPTV sau daca detineti un televizor SMART TV marca Samsung sau LG vi le putem instala direct pe acesta de la distanta.

Se receptioneaza peste 160 de canale Romanesti  inclusiv DIGI TV, si TELEKOM DOLCE TV, majoritatea in HD, peste 350 de filme cu traducere in limba Romana, emisiuni, si multe alte canale din alte tari. La vanzarea receptoarelor oferim prima luna de vizionare gratuita, dupa care se plateste un abonament de 10 € lunar. La activarea serviciilor pe SMART TV va oferim test gratuit de 24 H, dupa care se plateste abonament de 10 € lunar.

Telefon Digi Tv Spania

 

Anuncios