Televiziune Romaneasca prin Internet (fara antena)

TV RomaniaTeleviziune Romaneasca prin internet fara antena in Spania, canale programe tv Romanesti prin internet, aparate receptoare fara antena in Spania. Toate canalele de la Digi Tv si Telekom Tv ( Dolce Tv ) acum intr-un singur receptor fara antena parabolica, doar prin internet in toata Spania.

 

TELEVIZIUNE ROMANEASCA FARA ANTENA prin Internet – Oferim servicii de televiziune, canale tv Romanesti prin internet fara a fi nevoie de antena, gauri sau cabluri inestetice. Receptorul se conecteaza prin Wifi sau cablu ethernet la routerul dv. si la televizor prin cablu HDMI. Calitatea imaginii este mult mai superioara decat cea traditionala prin satelit si se receptioneaza 200 de canale Romanesti inclusiv canalele de la DIGI TV, si TELEKOM DOLCE TV, in rezolutie FHD 1080P si SD,si peste 300 de filme cu subtitrare in limba Romana. Oferim prima luna de vizionare gratuita, dupa care se plateste un abonament de 10 € lunar. Se pot instala maxim 3 aparate pe acelasi contract.

Trimitem receptoare oriunde in Spania prin curier direct la domiciliul clientului in doar 24 ore lucratoare. Pentru comunitatea de Madrid comenzile se onoreaza in aceiasi zi inclusiv instalarea la cererea clientului.

Pentru a reveni la pagina principala CLICK AICI

Telefon Digi Tv Spania
Anuncios