Canale, Programe Romanesti Digi Tv in Spania

Programe Canale Romaneasti Digi Tv Telekom Dolce Focus Sat in Spania – Antene Digi tv, receptoare decodoare aparate digi tv, contract abonament Digi tv Madrid Spania, canale si programe Romanesti de la Digi Tv, Telekom Dolce tv si Focus Sat oriunde v-ati afla in Spania.

Abonamente de la 3€/luna si pana la 4 receptoare pe un acelasi contract. Inlocuim receptoare satelit defecte cu altele model nou HD pastrand acelasi card, adaugam decodoare aditionale la contractul existent al clientului.

Receptoare satelit Digi Tv HD

Televiziune Digi Tv – Abonament DIGI-TV de la 5 € lunar si posibilitate de a achizitiona pana la 3 receptoare pe un singur contract, toate incluse intr-un singur cost al abonamentului. Abonamentul poate fi platit atat din Spania cat si din Romania la alegerea clientului.

Receptor DIGI+FOCUS (1 an gratis)

Receptoare neoficiale (aparate) pentru canale DIGI TV si Focus-Sat in oferta cu 12 luni vizionare gratuita. Doua televiziuni intr-un singur receptor digi tv satelit cu inregistrare, ce include 230 de canale, pachet complet de la digi tv si focus sat ( digisport-uri, hbo-uri, cinemax-uri, documentare, adult, canale maghiare, etc). Dupa cele 12 luni incluse abonamentul este de 3€/luna (35€/an). Se pot instala maxim 4 aparate pe aceeasi antena si se plateste un singur abonament. Livram in toata Spania direct la domiciliul dv. in doar 24 H. Pentru zona Madrid comenzile se onoreaza in aceiasi zi iar la cererea clientului oferim si instalarea echipamentului

Receptoare Satelit Telekom Dolce HD

Aparate Dolce Tv

Televiziune Telekom ( dolce tv ) – Abonament TELEKOM DOLCE-TV de la 8 € lunar si posibilitate de a achizitiona pana la 4 receptoare pe un singur contract, toate incluse intr-un singur cost al abonamentului. Adaugam receptoare aditionale la contractul abonatului si inlocuim receptoare defecte cu noul model HD. Abonamentul poate fi platit atat din Spania cat si din Romania la alegerea clientului.

Receptoare Focus Sat HD

Aparate Focus sat

TELEVIZIUNE FOCUS-SAT – Focus Sat este singura platforma de televiziune prin satelit Romaneasca cu servicii preplatite fara abonament lunar impus. Functioneaza pe sistemul de plata PREPAY (platesti si vezi). Platiti pe ce perioada doriti si cand doriti fara permanenta. Avem disponibile receptoare HD cu 7 luni preplatite ( gratis) pentru un receptor si 11 luni preplatite ( gratis )pentru 2 receptoare pe acelasi contract. Dupa cele 7 luni se poate reincarca direct din Spania sau Romania la alegerea clientului. Costul de reincarcare porneste de la 7,5 euro lunar si se poate efectua atat cat clientul are nevoie (de la o luna pana la 1 an).

Orange Tv Romania

Orange Tv Romania este acum disponibila si in Spania. Intocmim contracte, vindem si instalam Orange Tv Romania in toata Comunitatea de Madrid. ORANGE TV ROMANIA ofera 120 de canale Romanesti dintre care 48 in calitate HD. Se pot adauga maxim 3 aparate pe acelasi contract, iar abonamentul porneste de la 6€ in functie de pachetul de canale ales.

Livram oriunde in Spania in doar 24H direct la usa dumneavoastra.

Telefon de contact 642 851 033

2 comentarios sobre “Canale, Programe Romanesti Digi Tv in Spania

  1. Buna seara. Sunt Marius. Am luat 2 aparate de Digi de la voi acum 6 luni si totul e ok. Am si eu o intrebare daca se poate. Sora mea a luat un aparat de Digi de la unul Olteanu cu numarul 552 la urma acum o luna si a mers o luna dupa care i sa oprit. A incercat sa il sune si nu vrea sa i mai raspunda la telefon. A sunat in tara si nu are pe numele ei nici un contract facut. Mai poate face ceva cu aparatul ?. Astept un raspuns. Multumesc

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s